.

Tietoa minusta

Ajatuksiani

Olen 1994 vuonna syntynyt kouluratsastaja. Aloitin ratsastuksen pienenä tutti suussa, josta innostus ratsastusta ja hevosia kohtaan on jatkunut tähän päivään asti ja jatkuu edelleen. Aloin lapsena kilpailemaan poniluokissa, kilpaileminen on minulle se mitä eniten rakastan.

Kiinnostuin hevoshieronnasta, edellisen hevoseni loukkaantumisen vuoksi ja siitä jatkuneen sairaskierteen vuoksi. Hyödynnän hierontaosaamista myös valmennuspuolella sillä ymmärrän hevosen anatomiasta, sekä biomekaniikasta mikä helpottaa valmennustyötä. Mitä kokonaisvaltaisemmin ymmärtää sitä helpompi on auttaa.

Valmentamisessa ja ratsastuksessa minulle tärkeintä on rentous. Se on kaiken alku josta lähden jokaisen kanssa liikkeelle. Tavoitteeni on, että jokainen hevonen pystyy työskentelemään kropallaan mahdollisimman oikein. Uskon, että jos hevonen työskentelee kokonaisvaltaisesti mahdollisimman hyvin koko kropan läpi on silloin suurin edellytys saada hevonen pysymään mahdollisimman hyvin terveenä, sekä kehittymään kunkin hevosen ja ratsastajan omissa rajoissa mahdollisimman pitkälle.

Laadukas valmennus ja lihashuolto antavat parhaat mahdolliset eväät saavuttaa omat tavoitteet, sekä saada paras teho valmennuksesta.  

Olen valmistunut hevosten valmentajan ammattitutkinnosta, hevoshieronnan osaamisalasta koulutuskeskus Salpauksesta. 

Suorittanut EA1 koulutuksen.

Olen SRL:n 1-tason valmentaja.